Word vrijwilliger2023-02-03T09:21:15+00:00

Steun ons praktisch en wordt vrijwilliger

Bij het uitbouwen van een centrum voor christelijke vernieuwing komt heel wat kijken. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons praktisch kunnen helpen

Wij hebben jouw steun nodig bij:

  • onderhoud en renovatie van gebouwen en terreinen
  • verzorgen van een (pastoraal) programma voor gasten in het centrum
  • missionaire activiteiten gericht op mensen in onze omgeving
  • organisatie, administratie en bekendmaking van het centrum
  • nieuwe initiatieven en verder uitbouwen van onze bediening

Wil jij een stukje van je tijd geven voor een of meer van bovenstaande punten stuur ons dat zeker een berichtje of meld je aan voor een van de onderstaande korte of lange termijn vrijwilligersopdrachten.

Wordt deel van onze Community

Porte d’ Esperance is een betrokken community van mensen die zich inzetten om een Oase van christelijke vernieuwing mogelijk te maken. Een plaats van waaruit we mensen helpen op Gods uitnodiging in te gaan om Hem, onszelf en elkaar te ontmoeten – om zo te herbronnen, te herleven, te groeien in geloof en de vreugde van het evangelie te leven en te delen.

Voel ook jij dit verlangen om christelijke vernieuwing mogelijk te maken in Zuid-Frankrijk. Geloof jij dat Jezus Christus je de opdracht geeft om deel uit te maken van Porte d’ Esperance? Sluit je dan bij ons aan! Wordt deel van de missionaire kerngemeenschap terplekke of wordt ambassadeur via Vrienden van Porte d’Espérance.

Sluit je aan

Ontdek onze vrijwilliger activiteiten

Go to Top