EEN PLEK OM GOD TE ONTMOETEN

Porte d’Espérance is een plek om God te ontmoeten, tot rust te komen, en diepgaand contact met anderen aan te gaan. De activiteiten en initiatieven vanuit Porte d’ Esperance zijn erop gericht om deze ontmoeting mogelijk te maken.

Onze belangrijkste activiteiten en initiatieven zijn:

  • Pastoraal en geestelijk programma

  • Retraites en verblijven op aanvraag

  • Faciliteiten voor christelijke groepen en bijeenkomsten

  • Missionaire Initiatieven ter plekke en in de omgeving

  • Christelijke vakanties via Tamarisk Villages

Lees verder en ontdek meer. Of nog beter, kom het zelf ervaren!

PASTORAAL, GEESTELIJK EN OPBOUWEND PROGRAMMA

Porte d’Espérance streeft ernaar een programma uit te werken van geestelijke en opbouwende activiteiten voor gasten en geïnteresseerden. Het programma is erop gericht om God, zichzelf en elkaar te ontmoeten. Hierbij zijn er meerdere mogelijkheden, denk aan het bijwonen van een evenement van enkele uren tot een verblijf van meerdere weken. Zo willen we groepsretraites, thematische conferenties, toerustingsmomenten, aanbiddingsbijeenkomsten, en ook regelmatige gebedsmomenten organiseren.

Deze programma’s organiseren we zelf of in samenwerking met christelijke partners. Ontdek nu onze activiteitenkalender.

Activiteitenkalender

RETRAITES EN VERBLIJVEN OP AANVRAAG

Porte d’Espérance geeft mensen de kans om tijd apart te zetten voor God en zichtzelf. Je kunt bij ons terecht voor een periode van gebed, bezinning, herbronning, herstel en of toerusting. Denk hierbij aan individuele retraites, sabbaticals of een periode van herstel.

Porte d’Espérance kan haar gasten ook pastorale ondersteuning bieden zoals momenten van gezamenlijk gebed of een goed gesprek. We kunnen een geestelijk verblijf ook samen vooraf plannen en vormgeven.

Wil je dit zelf ervaren? Doe dan zeker een aanvraag.

Aanvraag verblijf

FACILITEITEN VOOR CHRISTELIJKE GROEPEN EN BIJEENKOMSTEN

Ook christelijke groepen met een eigen programma kunnen hier terecht voor een één of meerdaags evenement of een langer verblijf.

Wij beheren 11 charmante huisjes op een prachtig uitgestrekte en bebost terrein. In totaal hebben we 55 bedden ter beschikking. Verder hebben we voorzieningen zoals een zwembad, een sanitair gebouw, een professionele keuken, een groepsruimte, een bar, een dorpspleintje en niet te vergeten een sfeervolle kapel in een oude wijnkelder. Ons zwembad is ook een populaire plek voor doopdiensten.

Kerken, christelijke groepen en organisaties kunnen hier terecht voor conferenties, weekends, jeugdkampen, retraites en zelfs voor bruiloften.

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een aanvraag.

Aanvraag verblijf

MISSIONAIRE INITIATIEVEN TER PLEKKE EN IN DE OMGEVING

Porte d’Espérance strekt zich ook uit naar haar omgeving. We willen het goede nieuws van Jezus Christus delen in woord en daad.

Wij zijn gericht op onze broeders en zusters in Zuid-Frankrijk en we dienen onze naasten zowel in het centrum als daarbuiten. We leggen contact met de lokale omgeving en dragen bij aan bestaande lokale goede doelen en initiatieven. Kortom, wij willen een getuigenis en een zegen zijn voor onze buren en onze omgeving.

Wil jij ook meehelpen om de mensen in Zuid-Frankrijk te bereiken met de liefde van Jezus Christus? Bekijk dan zeker ook vrijwilligersopdrachten.

Bekijk vrijwilligersopdrachten

Testimonials

Een plaats die drie keer heilig is, waar de aanwezigheid van onze God heerst. We worden herboren door de vrede die hier rust. Eer aan U, Heer Jezus, dat u ons zo ver hebt gebracht, luisterend naar het stromen van de rivier, het gezang van de vogels, voelend dat de Geest ons verkwikt, om ons de eerstelingen van uw komend Koninkrijk te laten proeven.

We voelden de aanwezigheid van de Heer hier zo sterk. Lofprijzingen, gebeden, onderling delen, hebben deze plek zo krachtig verlicht dat het licht zich verspreidde naar elke hoek van het dorp en zelfs in de regio daarbuiten! We beleefden momenten van intense liefde en zegenden deze plek. Moge deze prachtige plek christenen blijven opbouwen en blijven schitteren in de regio!

Heer, bewaar dit kleine stukje paradijs voor uw kinderen! Bewaar deze plek voor ons!!! Dank u, dank u, hartelijk dank!

Kom

Ontdek Porte d’ Esperance

Bid

Steun ons met gebed.

Geef

Steun ons financieel.

Doe mee!

Steun ons praktisch.