Laden Evenementen

Word jij deze zomer vrijwilliger in ons Franse vakantiedorp?

Over Tamarisk Villages

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Tamarisk Villages en je vindt ons in Cantignergues, een piepklein dorpje in een verborgen vallei in het zonovergoten zuiden van Frankrijk. Je vindt hier geen mobiel bereik en geen wifi, wel een overvloed aan rust, ruimte en natuurschoon. Een plek om op adem te komen, waar de hemel net wat dichterbij lijkt te zijn. Wij verhuren in Cantignergues 10 unieke, karakteristieke vakantiehuizen en bieden gasten ruimte voor een heerlijke vakantie. Op onze website www.tamariskvillages.eu vind je nog veel meer informatie.

Allround vrijwilliger(s) gezocht

Draag jij jouw steentje bij aan deze unieke christelijke vakantieplek? Wij zijn voor komende zomer op zoek naar vrijwilligers die voor minimaal 3 weken (tussen 13 juli en 24 augustus 2024) beschikbaar zijn om allerhande werkzaamheden te verrichten. (Onze voorkeur gaat er naar uit dat je inzetbaar bent van 13 juli t/m 3 augustus óf van 3 t/m 24 augustus. Andere periodes zijn bespreekbaar.

Wat betreft de te verrichten werkzaamheden denken we aan:

  • Schoonmaak van de accommodaties en het zwembad
  • Bedienen in de bar en op het groepsterras (of assisteren hierbij)
  • Kinderwerk
  • Onderhoud van het terrein (kleine technische werkzaamheden en groenvoorziening)
  • Begeleiden van sport- en outdooractiviteiten
  • Andere voorkomende werkzaamheden

We zoeken vrijwilligers met een aanpakkersmentaliteit, een positieve insteek en een gastvrij hart.

Wat bieden wij jou?
Wij nemen de kosten voor verblijf, maaltijden en vervoer voor onze rekening. In principe kost dit avontuur je dus helemaal niets!

Werken in teamverband
We streven ernaar om gedurende de 6 weken van het hoogseizoen (13 juli t/m 24 augustus 2024) te werken in teamverband. Naast de 2 of 3 allround vrijwilliger(s) zullen ook aanwezig zijn: de beheerder – Gert Daeren en een pastoraal echtpaar (voor het geestelijk inhoudelijk programma).

Contact & Informatie
Heb je interesse om allround vrijwilliger te worden? Voor meer informatie kun je mailen naar info@tamariskvillages.eu

Go to Top