Poort van Hoop

Porte d’Espérance

Bouw mee aan een oase van christelijke vernieuwing

Wie zijn wij
Steun ons

BOUW mee AAN EEN OASE VAN CHRISTELIJKE VERNIEUWING

Porte d’Espérance betekent poort van hoop. Die ‚poort‘ bevindt zich in een piepklein dorpje in een verborgen vallei in Zuid-Frankrijk. Wij geloven dat wij naar die plaats zijn geleid omdat God daar zelf een poort van hoop wil zijn. Een plaats waar Hij zich laat vinden en waar mensen door Hem gevonden worden. Om op adem te komen. Om op een ander spoor gezet te worden. Om toebereid te worden op een nieuwe stap.

Iedereen is welkom in deze groene oase. Waar de lofprijzing klinkt, de Bijbel open gaat, en het gebed niet verstomt. We hopen in het bijzonder dat Porte d’Espérance ten dienste zal staan van christenen en christelijke gemeenschappen. Allereerst in Zuid-Frankrijk, maar zeker ook in Nederland, België en de rest van Europa.

In de vakantieperioden bieden we een gastvrij onthaal op een paradijselijk plek. Waar gasten ontspannen genieten en actief bezig zijn. Waar het dorpsterras uitnodigt tot een goed gesprek.

Het hart van Porte d’Espérance is een kleine missionaire geloofsgemeenschap. Daarvoor moet nog heel wat werk worden verzet. Zoals het verbouwen van de huizen, het realiseren van een nieuwe ontvangstruimte en een ‚binnenkamer‘ (studio) voor het beheerders echtpaar, het opknappen van de retraiteruimte en het zoveel mogelijk duurzaam en zelfvoorzienend maken van gebouwen en terreinen.

Daarom zoeken we mensen die mee willen bidden, mee willen werken of een gift willen geven om de droom van Porte d’Espérance te helpen verwezenlijken. Help je mee?

Bekijk meer

‚Een bijzondere plek…,

Een bevlogen bediening…,

Een betrokken gemeenschap…‘

activiteiten

Retraites, conferenties, vakanties, missionaire initiatieven en meer ..

ontdek alle activiteiten

Nieuws

Berichten, overdenkingen, interviews, en meer …

Ontdek meer nieuws