Gezocht: Allround vrijwilliger(s) zomer 2024

Voor haar Summer Holiday Retreat 2024 zoekt Porte d’Espérance een aantal gemotiveerde allround vrijwilligers. Vind je het leuk een paar weken je handen uit de mouwen te steken en het voor onze zomergasten mogelijk te maken om tijd te nemen voor God en voor ontspanning? Meld je dan zeker aan als vrijwilliger.

Wij zijn voor komende zomer op zoek naar vrijwilligers die voor 3 weken, tussen 13 juli en 23 augustus 2024, beschikbaar zijn om allerhande werkzaamheden te verrichten. Onze voorkeur gaat er naar uit dat je inzetbaar bent van 13 juli t/m 3 augustus óf van 3 augustus t/m 23 augustus. Andere periodes zijn bespreekbaar.

Wat ga je doen?

  • Schoonmaak van de accommodaties en het zwembad

  • Af en toe koken (of assisteren hierbij)

  • Kinderwerk

  • Onderhoud van het terrein, kleine technische werkzaamheden

  • Assisteren bij outdoor-activiteiten

  • Andere voorkomende werkzaamheden

We zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten, een positieve insteek hebben en een gastvrij hart.

Wat bieden wij jou?

Wij nemen de kosten voor het verblijf, maaltijden en vervoer voor onze rekening. In principe kost dit avontuur je dus helemaal niets!

Werken in teamverband

We streven ernaar om gedurende de 6 weken van het hoogseizoen (13 juli t/m 23 augustus 2024) te werken in teamverband. Naast de allround vrijwilliger(s) zullen ook aanwezig zijn: 1 of 2 personen die voor enkele weken in Cantignergues verblijven als beheerder(s) en een pastoraal echtpaar (voor het geestelijk inhoudelijk programma).

Contact & Informatie

Heb je interesse om allround vrijwilliger te worden? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier voor meer informatie.

Heb je interesse om deze zomer als pastoraal echtpaar of buitensport instructeur actief te zijn? Neem ook dan gerust contact met ons op.